+45 59 18 44 00
Sorry, your browser does not support inline SVG.

Automation

Fredslund EL & AUTOMATION er specialiseret i intelligente installationer og automatisering af industrielle produktionsprocesser. Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Konstruktion af maskiner og anlæg
  • Opsætning af maskiner og anlæg
  • Service og reparation

Vi har erfaring med automationsprojekter fra bl.a. fly-, fødevare-, beton-, distributions-, medicinal- og plastindustrien og den grafiske branche. Derfor kan vi sikkert også hjælpe dig.

Konstruktion af maskiner og anlæg

Brug for en specialfremstillet maskine eller maskinanlæg?

Har du en idé til et produkt, der kræver en specialfremstillet maskine? Så lad os hjælpe dig med at udvikle den. Fortæl os, hvad du har brug for, så undersøger vi mulighederne og skitserer en løsning, der passer til dine behov.

Vi kan også fremstille og installere maskinen eller maskinanlægget for dig – og servicere den efterfølgende, hvis du ønsker det.

Hvad betaler du for?

Du betaler for de aktiviteter, du sætter os i gang med – dvs. som minimum for de timer og materialer, vi bruger i projekteringsfasen.

Når vi har projekteret din opgave, kender vi prisen på din maskine. Herefter er det op til dig, om vi skal starte fremstillingen af den.

Tag første skridt i dag

Start med en uforpligtende og fortrolig snak om din idé.
Ring på 59 18 44 00 – og spørg efter Lasse Fredslund.

Opsætning af maskiner og anlæg

Har du brug for hjælp til opsætning af en maskine eller et procesanlæg?

Fredslund EL & AUTOMATION har stor erfaring med opsætning af alle typer maskiner og anlæg. Vi er specialister i både mekanik, elektronik og pneumatik – og vant til at opsætte alt fra simple maskiner til fuldautomatiske procesanlæg.

Det er din garanti for, at sikkerheden er 100 % i orden – og at maskinen fungerer, som den skal, når vi kører igen.

Service og reparation

Vil du have ekstra tryghed for, at dit produktionsapparat kører, som det skal, kan du med fordel tegne en serviceaftale hos os. Så klarer vi automatisk eftersyn, service og reparation af dine maskiner og anlæg.

Læs mere her 

Brug for akuthjælp?

Vi har 24 timers døgnservice, så du altid er sikker på at få hjælp, hvis uheldet er ude.