+45 59 18 44 00
Sorry, your browser does not support inline SVG.

Maskinservice

Service af maskiner og procesanlæg

Er du på udkig efter en erfaren og kompetent servicetekniker, der kan udføre eftersyn på dine maskiner eller procesanlæg?

Fredslund EL & AUTOMATION udfører serviceeftersyn og reparationer på alle typer maskiner og procesanlæg. Vi er specialister i både mekanik, elektronik og pneumatik – og kan hjælpe med kalibrering, fejlfinding og reparation af både den simple maskine og det fuldautomatiske procesanlæg.

Vi har 24 timers døgnservice, så du altid er sikker på at få hjælp, hvis uheldet er ude.

Tegn en maskinserviceaftale. Tryghed betaler sig.

Vil du have ekstra tryghed for, at du kan opretholde en effektiv drift og produktion – og levere dine produkter til aftalt tid, bør du overveje at tegne en serviceaftale.

Ingen kan gardere sig mod maskinstop 100 %, men du øger driftssikkerheden og minimerer risikoen for dyre driftsstop markant, når du tegner en serviceaftale hos Fredslund Automation. Derfor er det ofte en langt billigere løsning i længden.


Hvad indeholder en maskinserviceaftale?

Når du vælger en serviceaftale, klarer vi automatisk eftersyn, service og reparation af dine maskiner og anlæg. Du vælger selv, hvor ofte vi skal komme – og om din servicekontrakt skal løbe 1, 3 eller 5 år.

Maskinagent? Lad os servicere dine kunder

Har du agentur på maskiner? Og er du på udkig efter en erfaren servicetekniker, der kan opstille maskiner – og udføre serviceeftersyn, reparationer og akutservice for dine kunder? Så kan du med fordel overlade opgaven til os.

Fredslund EL & AUTOMATION har solid erfaring med opstilling af maskiner, serviceeftersyn og akutservice for agenturer. Vi udfører alle former for service på maskiner og maskinanlæg – både mekaniske og fuldautomatiske – og kører både i Danmark, Norge og Sverige. 

Service for dine kunder er en tillidssag. Når du allierer dig med Fredslund EL & AUTOMATION kan du altid forvente, at vi har fokus på at levere mest mulig værdi til dine kunder. Og at det er din kasket, vi har på, når vi udfører opgaver for dem – eller spotter en oplagt mulighed for mersalg.

Vi udfører bl.a. opgaver for disse agenturer:

  • Flexopack
  • MH Packaging

Læs CASESTORY: ”Optimal service til Flexopacks kunder i Skandinavien”